Coach café – 7 hoofdzonden van e-mail

Van 08/05/2014 (19:00) tot 08/05/2014 (22:00)

Organisator: Ondernemerscentra West-VLaanderen

Locatie: Spanjestraat 141 8800 Roeselare, België

“Ik e-mail dus ik ben!” met Steven Vandenabeele

Ik e-mail dus ik ben…  zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid e-mails die ik krijg. Het is overduidelijk, er worden teveel mails verstuurd. Dit resulteert vaak in een onoverzichtelijke inbox waarbij belangrijke boodschappen verloren gaan. En toch… de hoeveelheid mails die je krijgt heb je in grote mate zelf in de hand. Door te zondigen tegen de meest elementaire basisregels verhoog je de inefficiëntie in jouw communicatie. Tijdens deze interactieve keynote overlopen we de 7 hoofdzonden van e-mail management. Het resultaat: relevantere en minder e-mails! Dat willen we toch allemaal, niet?

Programma:

  • 19u: onthaal met drankje
  • 19u30: verwelkoming + kennismaking
  • 19u45: Keynote ‘Ik e-mail dus ik ben!” met Steven Vandenabeele
  • 21u15: netwerken met hapje en drankje
  • 22u: einde

Spreker is Steven Vandenabeele, gepassioneerd door de persoonlijke groei van mensen. Zijn slogan: Unlock your potential! www.stevenvandenabeele.be

De workshops zijn interactief en hands-on zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan. Jouw input is primordiaal om verder te evolueren en je competenties aan te scherpen. Steven heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van mensen en projecten. Deze praktijkervaring gebruikt hij om de workshops te kleuren met zeer herkenbare voorbeelden. Hij is eveneens senator van Junior Chamber International, bestuurslid van de Professional Speakers Association Belgium en lid van het kerncomité van Coach Café West-Vlaanderen.