FUNDING@NETWORK

Van 02/07/2015 (17:45) tot 02/07/2015 (21:00)

Organisator: Innovatiecentrum West-Vlaanderen

Locatie: Innovatiecentrum West-Vlaanderen, Etienne Sabbelaan, Kortrijk, België

U start een innovatief project, u wil een groeisprong maken of u plant een overname. Voor ambitieuze ondernemersprojecten zoals deze is voldoende kapitaal bijzonder belangrijk.

De zoektocht naar de optimale financieringsmix is echter geen sinecure: het is een tijdrovend proces en vaak weet u niet bij welke financieringspartner u best kan aankloppen.

Als starter, spin-out, spin-off of gevestigde onderneming beseft u ook dat u wellicht meerdere financieringsbronnen tegelijk moet aanspreken. Maar  hoe bepaalt u deze mix en welke financieringsbronnen zijn het meest geschikt voor uw project?

FINMIX, een project van Agentschap Ondernemen, geeft u als ondernemer de mogelijkheid om uw project voor te stellen aan een panel van financieringsexperten.  De AO-accountmanagers  nemen uw businessplan onder de loep en bereiden u voor op uw presentatie voor het Finmix-panel dat u adviseert over de meest aangewezen financieringsmix.

Deze infosessie is voor u relevant indien u wil weten:

  • Of het zinvol is uw plannen voor te stellen  -aan een  panel van experten.
  • Welke alternatieve KMO-vriendelijke financieringskanalen er bestaan als eigen middelen en bankfinanciering niet volstaan om uw financieringsbehoefte in te lossen.
  • Welke verschillende types risicokapitaalverschaffers er bestaan en of deze aansluiting vinden bij KMO-verwachtingen rond zelfstandigheid en onafhankelijkheid