Hoe maak je van je pitch geen bitch?

Van 10/06/2015 (18:30) tot 10/06/2015 (22:00)

Organisator: CreaLINK

Locatie: Dam 2, Kortrijk, België

Op woensdag 10 juni geeft Peter Perceval een exclusieve sessie omtrent pitching & presenteren van een creatief concept. De sessie gaat door in het kader van het project CreaLINK en dit in de Budafabriek Kortrijk.

Een goede pitch geeft je in een minimum van tijd, een maximum aan resultaat. Maar hoe vat je jouw briljant idee of het businessplan waar je maanden op gezwoegd hebt, samen in 180 seconden? Dat vraagt rigoureuze keuzes. Hoe zorg je er dan voor dat kiezen niet verliezen wordt? Dat je pitch met andere woorden geen bitch wordt, die je idee of je plan in de vuilbak doet belanden? We zullen al een tipje van de sluier oplichten: het gaat niet over jou, het gaat over het publiek dat voor je zit.

Programma:

  • 18u30 – Ontvangst met broodjes
  • 19u00 – Pitching & presentationskills for creatives (Peter Perceval)
  • 22u00 – Netwerkmoment

 

Peter Perceval

Ted X spreker, auteur & creatieveling

Geert Hoste, Nigel Williams, Raf Coppens, Bert Kruismans en An Nelissen: Dit zijn maar enkele van de succesvolle comedians waar Peter Perceval mee samenwerkte de afgelopen decennia .Peter schreef scenario’s voor ontelbare voorstellingen en heeft sinds 13 jaar zijn eigen productiebedrijf. Hij weet hoe je mensen inspireert, laat luisteren en vooral overtuigt en kan dit op een hele vlotte manier overbrengen.