SIDE

actief 3 years, 11 months geleden

Inrichting van een winkelpand tot dassenwinkel. Architectuur

http://www.side-interieur.be

De opdracht hier bestond erin om een winkelpand in te richten in een relatief klein pand, maar wel met een heel hoge plafond.
We kozen ervoor om met een beperkt aantal materialen te werken en een ruimtelijk gevoel te creëren door de hoogte van het pand op een creatieve manier te gebruiken.
Het gebruik van verschillende soorten lichtbronnen geeft nog een extra dynamiek aan het pand.


Stijl- en kleuradvies voor een appartement met dakterras. Architectuur

http://www.side-interieur.be

De klant wou meer sfeer, privacy en functionaliteit aan hun appartement geven. Dit werd gerealiseerd door gebruik te maken van warme materialen mét oog voor eenvoudige lijnen in het interieur.
Door gebruik te maken van slimme zonnewering en een nieuwe omheining voor hun terras, wordt de inkijk tot een minimum beperkt.
De verloren ruimte aan het dakterras wordt nu gebruikt als ontspanningsruimte en door het plaatsen van enkele nutsvoorzieningen nodigt het nu meer uit om van een hapje en een drankje te genieten op het terras.


Inrichting appartement aan zee. Architectuur

http://www.side-interieur.be

Volledige inrichting van een casco-appartement aan zee. Dit voor een gezin met 2 kinderen die het appartement als vakantieverblijf wil gebruiken.
Belangrijk was een ruimtelijk gevoel te creëren, en dit door o.a. maximaal gebruik te maken van natuurlijk licht, de juiste materialen te gebruiken en een slimme opbouw van de ruimtes te hanteren.